Bine ați venit la

SanaTerraFarm

Vrei să ști ce oferim?

Ți-ar prinde bine o pauză adevărată?

Bine ați venit la SanaTerraFarm, o destinație unică și fermecătoare unde puteți scăpa de agitația vieții cotidiene și vă puteți bucura de un sejur liniștit și relaxant la ferma noastră mică.

Oferim cazare la fermă pentru închirieri pe termen scurt și lung, oferind o experiență unică și fermecătoare pentru cei care caută o pauză de la viața de la oraș.

Pe lângă cazarea noastră confortabilă, oferim, de asemenea, o varietate de cursuri și workshop-uri pentru a vă ajuta să învățați noi abilități și să vă îmbunătățiți starea generală de bine. De la cursuri de grădinărit și de gătit până la coaching pentru stilul de viață și wellness, echipa noastră este dedicată să vă ajute să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Dacă ați căutat mai mult decât o simplă fermă, ați ajuns la locul potrivit.

Dacă sunteți, de asemenea, interesat de vacanțe (cine nu este?), educație sau coaching pentru stilul de viață – atunci haideți să vorbim. La SanaTerraFarm, puteți învăța despre modul de viață sustenabil și despre cum să trăiți un stil de viață mai ecologic. Oferim chiar și ateliere și evenimente care vă vor învăța abilități valoroase pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi și care vă vor ajuta să prosperați în vremuri dificile.

Iar la sfârșit de săptămână, nu uitați să vizitați iazul nostru natural de înot, care poate fi folosit gratuit. Fără chimicale și înconjurat de o verdeață frumoasă, iazul nostru de înot este locul perfect pentru a vă răcori și a vă relaxa într-o zi fierbinte de vară. Și pentru a vă face experiența și mai plăcută, vă oferim, de asemenea, o varietate de băuturi răcoritoare și gustări pe care să le savurați în timp ce înotați și vă stropiți. Rezervați-vă sejurul la SanaTerraFarm și experimentați toată distracția și emoțiile pe care ferma noastră le are de oferit.

La SanaTerraFarm, credem că copiii pot învăța și se pot dezvolta în moduri unice și semnificative petrecând timp cu animalele. De la câini și pisici la găini și iepuri, mica noastră fermă găzduiește o varietate de creaturi prietenoase și jucăușe care cu siguranță vor încânta și educa mințile tinere. Fie că ajută la hrănirea și îngrijirea animalelor sau pur și simplu se bucură de poznele lor jucăușe, copiii de toate vârstele se vor distra de minune la SanaTerraFarm. Și cu echipa noastră dedicată de personal experimentat și bine informat, ne asigurăm că experiența fiecărui copil este atât sigură, cât și plăcută. Așadar, aduceți întreaga familie și lăsați-i pe cei mici să descopere magia prietenilor noștri animale la SanaTerraFarm.

Citește aici cum a început totul

Digital Nomads Heads Up!

You're a digital nomad? Read here why you should choose to stay on our farm. We have some pretty good reasons for you...

Calendar de evenimente

Aici veți găsi calendarul cu evenimentele viitoare. De la un brunch de duminică cu întreaga familie până la un atelier educațional cu partenerul tău, vei găsi ceea ce avem de oferit.

Just Let It Rain

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rezervă-ți sejurul la noi

CE te-ar face fericit astăzi?

S-ar putea să-ți placă asta

Evenimente și Cursuri

Întotdeauna se întâmplă ceva aici! Pentru mai multe informații despre evenimentele gastronomice și cursurile noastre despre grădinărit, auto-suficiență, dezvoltare personală și protecție în situații de criză, faceți clic aici.

Gradina si Animale

Grădină și Animale

Grădinile noastre sunt deschise pentru vizitatori în weekend. Suntem bucuroși să vă răspundem la întrebări despre permacultură și compost. Animalele noastre sunt, de asemenea, bucuroase să primească vizitatori.

Sprijină-ne Activitatea

Asociația noastră îi ajută pe oameni să se întoarcă la natură, să mănânce sănătos și să se regăsească pe ei înșiși. Ajutați-ne devenind membru. Te așteaptă informații exclusive, o comunitate în creștere și beneficii interesante!

Orice experiență nouă începe cu primul pas. Începe să mergi.